FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_vote_lcapNEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_voting_barNEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_vote_rcap 
Bong (321)
NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_vote_lcapNEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_voting_barNEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 50 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 50 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL

Go down 
3 posters
AutorPoruka
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL Empty
KomentarNaslov komentara: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeWed Jan 14, 2009 8:57 am

IGRALI SMO WAR
BEGA BONG GRASS
ali na kraju sam ostao samo ja (grass) bega se negdje izgubio imali smo nekih poteskoca malih na serveru a bong je morao otici jer mu nije bilo dobro.. ewo rezlultata. prvu smo ih mapu dobili a drugu samo igrali ja i bong i bong je morao otici opravdanim razloom sa servera.
NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL War2
pogledajte molim vas njihove scorove !!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
nije ni moj neki ali barem sam u plusu... loool pozzzz

lol! taj klan moze nam ga Piss on yuo
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeWed Jan 14, 2009 11:10 am

srki_zip (citat):
IGRALI SMO WAR
BEGA BONG GRASS
ali na kraju sam ostao samo ja (grass) bega se negdje izgubio imali smo nekih poteskoca malih na serveru a bong je morao otici jer mu nije bilo dobro.. ewo rezlultata. prvu smo ih mapu dobili a drugu samo igrali ja i bong i bong je morao otici opravdanim razloom sa servera.
NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL War2
pogledajte molim vas njihove scorove !!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
nije ni moj neki ali barem sam u plusu... loool pozzzz

lol! taj klan moze nam ga Piss on yuo

HEHEHE
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeWed Jan 14, 2009 12:42 pm

el si vidio petre koji sam ja kralj*??????????????
ali bas su nooobcinnneeee
i da nemoj mi se tu smijati nego komentiraj ::::::::::::? farao
Na vrh Go down
petarvu

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeThu Jan 15, 2009 10:26 pm

srki_zip (citat):
el si vidio petre koji sam ja kralj*??????????????
ali bas su nooobcinnneeee
i da nemoj mi se tu smijati nego komentiraj ::::::::::::? farao

Ma ne smijem se, nego gledam rez i cudno mi, jesi ti sam igro, u pocetku vas je bilo vise, A stvarno su izgleda noobovi. A dobar si nema sta ! Happy
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeSun Jan 18, 2009 6:29 am

pa da pogledaj im score nitko nije u plusu,,.. loool.. ma nooobovi
Na vrh Go down
petarvu

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeSun Jan 18, 2009 10:59 pm

Onda su to stvarno veliki noobovi, jos ak si ti sam igro, ja ne vjerujem. Ali ajde bar smo pobjedu skupili. Svaka Čast
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeMon Jan 19, 2009 5:57 am

ma ja sam prooo ... loool
Na vrh Go down
petarvu

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeMon Jan 19, 2009 11:00 pm

srki_zip (citat):
ma ja sam prooo ... loool
jel nisi za izbore reko da si MED. ? Ajde neka te. Svaka časta na novom mjestu u clanu
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeTue Jan 20, 2009 3:50 am

ma vidis da se zezam ..... ja igram cod 2 i pol mjeseca tek i imam oko 100 fps-a..
a pogle me !!!!! mislim da sam za ovo vrijeme igranja puno postigao i mislim da sam low kakvih igraca ima.. znas kakav moras biti igrac da budes high(pro)
ja mislim da sam jos low ... eto iskreno . ali i mislim da dobro igram za svoje vrijeme..
a zamisli sto ce biti za jedno pola godine kad si uzimam puno jaci komp
ja i buraz cemo punooooo para uloziti jos ce i stara dodati pravimo komp za 600 fps-a.. pa ti misli kako cu igrati ........
i jos do tad ima nekog skilla da nakupim.. loool
pozzich
Na vrh Go down
petarvu

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 11:23 am

Aha, dobro je, meni je fps do 333 kak bi reko to mi je max sto stavljam i stalno bude tolko, ali dobro je ja igram 1 i pol mjesec i mislim da bi trebo bit zadovoljan sa svojim skillom. Ja kad sam tek krenio smijo mi se frend, prije sam to kod njega igro, ali to je bilo mozda 1 na mjeseex, posto on zivi u Iloku pa rijetko idemo. A sad je samo malo bolji od mene, jos ga nekda pocmnem razbijat. A on to igra ja mislim skoro 1 godinu. lol!
Na vrh Go down
petarvu

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 11:24 am

Znas sta je jos zanimljiije, to sto on kaze da je pro Sniper, a ja ga razbijo sa snajperom nekih 10-4 otrpilike, i cim ga opcnem ubijat odma mu se komp pokido itd, ! lol!
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 1:35 pm

a dobro nisi ti los igrac ali isi ni nesto poseban .ali ako kazes da igras 1 i pol jesec onda si odlican za to vrijeme ... ja sam kod frenda igrao koji ima
333 fps-a ne da je lakse nego se preprodis jbt .. owno sam
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 1:36 pm

dobro ovo je vec off topic

TEMA LOCK

srki_zip: komentar modifikovan dana: Fri Jan 23, 2009 10:36 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 4:18 am

i da nikad kad pises LOCK ni slucajno zelenom bojom

ili crvenom ili bez boje to je i weed radio pa sam ga grdio
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 10:38 am

ok nisam znao , nece se ponoviti to sam vidio od nekoga valjdo od weed-a . nezznam
sorry ewo vidi gore ispravi sam .. pozzz
idem sada sve ispraviti ako ima ....
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL   NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL I_icon_minitime

Na vrh Go down

NEPLANSKI WAR PROTIV NOOBOVA LOOOOL
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS
» Neplanski. 24.12.2008 noFear VS F.E.A.R (Nerjeseno)