| NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
srki_zip V.I.P Spammer
Broj komentara : 634 Registration date : 2008-12-05
| Naslov komentara: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Fri Jan 09, 2009 10:58 am | |
| SASTAV NASE EKIPE JE BIO <=F.E.A.R=> Grass <=F.E.A.R=> Harbor <=F.E.A.R=> Mihajlo <=F.E.A.R=> R@g3
war je izgubljen jel smatram da oni vec dugo igraju imaju skilla i iskustva! ali drugu mapu burguny smo ih mogli dobiti poveli smo prva 4 boda i on a i harborov je brat puno toga zeznio !!!! mislim da je igrao netko drugi najjaci igraci iz klana mislim da bi ih dobili!!!! i posebno zelim pohvaltiti ( R@g3-a) stvarno se istakao timski igrac. | |
|
| |
Bong Admin
Broj komentara : 321 Age : 32 Mjesto : Negdje oko kompa Registration date : 2008-12-04
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Fri Jan 09, 2009 12:28 pm | |
| hehe dekcki TITANS su pro... znam ih a stavite slike | |
|
| |
srki_zip V.I.P Spammer
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Sat Jan 10, 2009 6:59 am | |
| znam ih i ja frend mi igraza njih mislim pomaze im zovu ga! njega sam vec spominjao!!! ali iskreno vodili smo ih u (burgundy-u) i mislim da uuzmemo najigrace iz klana mislim da imamo velike sanse sa onom postavom! e da i par puta na bitangama sam bio bolji od par titansa tako da apsolutno mislim da imamo sanse!... nekazem da su onu losiji od nas ali nisu ni nesto puuuuno bolji! znam njihoviu tjnu kako pobijedjuju jake klanove!!!!!!!!!!!! malo glupo aliiiiii!!!!!! | |
|
| |
Weed Ovisnik o forumu
Broj komentara : 150 Age : 35 Mjesto : mi je u ludnici :D Registration date : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Sun Jan 11, 2009 9:29 am | |
| Titansi su super clan ali nisi naveo ni rezultate nit si postavio scoreove tako da neznamo o cem se radi te da vas nemozemo ni kritizirat niti hvalit | |
|
| |
Bong Admin
Broj komentara : 321 Age : 32 Mjesto : Negdje oko kompa Registration date : 2008-12-04
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Sun Jan 11, 2009 9:47 am | |
| | |
|
| |
srki_zip V.I.P Spammer
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Sun Jan 11, 2009 10:30 pm | |
| ma dobri su oni isve to !!!!!!!! frend mi je pro igras vec dugo.. i kad imaju neki vazan war uvijek njega zovu da igra za njih... a jbg zaboravio sam na screenshotove. sry ...ali mozemo ih dobiti, i uspijevamo kao klan | |
|
| |
petarvu Full Activity Clan foruma
Broj komentara : 244 Age : 29 Mjesto : Vukovar Registration date : 2008-12-05
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Mon Jan 12, 2009 7:16 am | |
| Ja se jako ispricavam radi brata ! Jaki su TITANSI, ali mislim da i je bolje da igramo sa tako nekim jacim clanovima, tako se poboljsavamo ! Jel se slazete ? Bolje da gubimo, ali barem cemo imati vise iskustva ! | |
|
| |
srki_zip V.I.P Spammer
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Mon Jan 12, 2009 12:04 pm | |
| da u pravu si!! slazem se s tobom. ali to za brata strasno. ajd da je on irao nego usred wara je otisao jer mora spavati. jbt,, isprika prihvacena | |
|
| |
petarvu Full Activity Clan foruma
Broj komentara : 244 Age : 29 Mjesto : Vukovar Registration date : 2008-12-05
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS Tue Jan 13, 2009 10:54 pm | |
| - srki_zip (citat):
- da u pravu si!! slazem se s tobom. ali to za brata strasno. ajd da je on irao nego usred wara je otisao jer mora spavati. jbt,,
isprika prihvacena Znam da je ispirka prihvacena, ali ja sam ti rekao da cu jos igrat najvise pola sata. JBT . Nije tvoja greska, mucili smo se 15 minuta samo da bi krenili u War jer neko nezna stisniti F. I onda je proslo puno vremena, malo sam igro i onda moro ic. Hvala na prihvacenoj Isprici | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS | |
| |
|
| |
| NEPLANSKI W.A.R!! F.E.A.R vs TIT@NS | |
|