FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_vote_lcapEvo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_voting_barEvo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_vote_rcap 
Bong (321)
Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_vote_lcapEvo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_voting_barEvo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 2 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 2 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke

Go down 
4 posters
AutorPoruka
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke Empty
KomentarNaslov komentara: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeMon Dec 29, 2008 8:47 am

// bitange //

MAIN SERVER
217.26.75.58:28960

GARAGE SERVER
217.26.75.58:28961

SD SERVER
217.26.75.58:28963

Cobra gaming Clan // CgC//
84.41.118.110.28960

Telekabel DM
77.239.1.101:21000
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeTue Dec 30, 2008 3:08 pm

NE KUZIM CEMU OVI IP-OVI???????
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeWed Dec 31, 2008 6:08 am

Neutral

pa da se nezicaju kao kad neko nemoze do IPa samo dodje na forum i uzme Very Happy
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 2:19 am

PA JEDNOSTAVNIJE JE ONAKO AL AJD!!!!!
EW DA I JA DAM JEDAN SERVER TO JE SAMO RIFLE !!!!!
JEBEN ZA DOBITI SKILLA MALO!!!
BIVSI-ACRUX:82.193.209.114:28960
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

Broj komentara : 150
Mjesto : mi je u ludnici :D
Registration date : 2008-12-08

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 8:19 am

Tipka iznad taba sluzi za otvaranje konzola u kojima mozes se connectat bez XF sto znaci da otvoris notepad i upises /connect IP servera i stisnes enter pa onda connect eto kratko objasnjeno
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net/forum.htm
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 10:52 am

eto weed vam je objasnio
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 11:07 am

Ja sam samo ojasnio Tzv. programiranje tj. laksi nacin da se uvati mjesto na polu punom serveru
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 12:08 pm

Weed (citat):
Ja sam samo ojasnio Tzv. programiranje tj. laksi nacin da se uvati mjesto na polu punom serveru

Recenica of the year...
pa ako je poloprazan mozes uci jednako lako i preko XFa
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeMon Jan 05, 2009 12:01 pm

probao sam 100 puta to sto j weed objasnio i nece ni jednm lai bas nikad i frend mi se cudi kad dodje?
a ovoga taj ip se moze kopirati ali se nemoze zaljepiti u consolu
Na vrh Go down
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeMon Jan 05, 2009 12:14 pm

srki_zip (citat):
probao sam 100 puta to sto j weed objasnio i nece ni jednm lai bas nikad i frend mi se cudi kad dodje?
a ovoga taj ip se moze kopirati ali se nemoze zaljepiti u consolu

e ajde molim te pogledaj sta si ti napisao i malo pogledaj zasto vise nisi do-lider (zbog ovakih recenica , grasaka ...)
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeMon Jan 05, 2009 6:26 pm

wau sad si do lider pa si frajer ??????? aj molim te!!!!!!!!!!!!!!! niste fer!!!!!!!
i kakvih recenica samo sam pitao i ljepo rekao da mi ne zezeli i koliko sam puta probao nije istina da sam svaki puut pogrijesio i frend mi je to namijestao koji igra cod vec duuuuuugo i ima 2000 sati i pro je i cudi se i nemoze vjerovati tako da .... . . . . . .
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeTue Jan 06, 2009 10:35 am

Alo dajte nemojte se svadat jer je srky tri puta aktivniji u igri nego ja i ti Joint

dal si tocno sljedio upute , jer se to koristi samo ako ti se nece ip upisat direktno u konzolu jer se zna desit da se nakon /connect ne upisuje zadani IP pa se nakon toga moze ispisati u Notepadu i pastat IP
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeTue Jan 06, 2009 10:45 am

ne svadjamo se nego jojint malo zaj . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!
2 naj bolja igraca u klanu su zgx i zet holla !!! mislim naj bolje igraju
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitimeTue Jan 06, 2009 11:47 am

1. nepise se jojint vec joint...
2. Tema LOCK zahvalite Weedu jer ju je uspio sredit
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke   Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke I_icon_minitime

Na vrh Go down

Evo nekih IPeva pa dodajte i vi svoje neke
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Ovdje dajte svoje prjedloge o serverima , promjenama u clanu ili o promjenama na forumu