FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_vote_lcapSlike Igraca u klanu (sudjelujte) I_voting_barSlike Igraca u klanu (sudjelujte) I_vote_rcap 
Bong (321)
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_vote_lcapSlike Igraca u klanu (sudjelujte) I_voting_barSlike Igraca u klanu (sudjelujte) I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 31 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 31 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Slike Igraca u klanu (sudjelujte)

Go down 
5 posters
AutorPoruka
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Empty
KomentarNaslov komentara: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeMon Dec 29, 2008 8:35 am

PRAVILO: NEMA KOMENTIRANJA PRIJE NEGO STAVITE VLASTITU SLIKU....

Evo mene: Bong (PRO MASTER XD) angry
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Bong0th

Joint (ufurani nuba) Piss on yuo
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Joint0th
ISUS TE JEBO NA STO OVAJ JOINT LICI LICI NA BOJLER ILI NA VRECU PUNU GOVANA Smile Wink A LICE KAO DA JE NKI MUSLIMAN JEBO TE ALAH NISAM U ZIVOTU RUZNIJE DIJETE MISLIO A UMISLJEN SI KO DA SI JOHN RAMBO A U STVRI SI KURAC OBICNI JA KAKAV SMRAD RETARDIRANI
TOLIKO SI GLUP DA SE KUPAS PORED KADE IDIOTE JEDAN ZALIM TE NEMRES VJEROVSATI KAKO!!!!!!! KUZIS IMAS 13 GODINA NEZ NI KOMP UPALITI I TU GLUMIS NESTO MA DE FOOF NOOBE JEDAN NADJI SI ZIVOT!!!!!!!!!!
KAKO IZGLEDAS MISLIM ONO STRASNO FUJ: ALI PUSTI IZGLED GLAVNO JE DA SI GOVNO OD COVIJEKA AKO SE TEBE MOZE NAZZVATI COVIJEKOM TI SI ZIVOTINJA RETARDIRANA JEDNO OBICNO NE ZRELO DIJETE KOJE SISA KURAC UMJESTO SISE...... DAT CU TI SAVIJET MOZES BOLJE SISATI SAM SEBI SISE KOLIKE SU BEZ BEDA IH STAVIS USTA MASNI KONJ U KREMBILNI Wink
TO JE SVE STO IMAM ZA RECI AJDE POZZZ JEBOTE KLAN U OCI TE TVOJE CORAVE TRIKO JADNICKO MALI TAS JOS SI DJETE BITI CE BOLJE

Happy Weed (emo gamer)
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Weed0th

Joint & Weed ( FEGETI xD)
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Jointweed0th

Joint & Weed (Svadja- stalno se svadjaju ... ali joint uvijek ubije Angry weeda) confused
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Weedjoint0th

A za ovu sliku neznam ... neznam sta smo uzeli prije igre Very Happy Happy
Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Naduvana0th

ISUS TE JEBO NA STO OVAJ JOINT LICI LICI NA BOJLER ILI NA VRECU PUNU GOVANA Smile Wink A LICE KAO DA JE NKI MUSLIMAN JEBO TE ALAH NISAM U ZIVOTU RUZNIJE DIJETE MISLIO A UMISLJEN SI KO DA SI JOHN RAMBO A U STVRI SI KURAC OBICNI JA KAKAV SMRAD RETARDIRANI
TOLIKO SI GLUP DA SE KUPAS PORED KADE IDIOTE JEDAN ZALIM TE NEMRES VJEROVSATI KAKO!!!!!!! KUZIS IMAS 13 GODINA NEZ NI KOMP UPALITI I TU GLUMIS NESTO MA DE FOOF NOOBE JEDAN NADJI SI ZIVOT!!!!!!!!!!
KAKO IZGLEDAS MISLIM ONO STRASNO FUJ: ALI PUSTI IZGLED GLAVNO JE DA SI GOVNO OD COVIJEKA AKO SE TEBE MOZE NAZZVATI COVIJEKOM TI SI ZIVOTINJA RETARDIRANA JEDNO OBICNO NE ZRELO DIJETE KOJE SISA KURAC UMJESTO SISE...... DAT CU TI SAVIJET MOZES BOLJE SISATI SAM SEBI SISE KOLIKE SU BEZ BEDA IH STAVIS USTA MASNI KONJ U KREMBILNI Wink
TO JE SVE STO IMAM ZA RECI AJDE POZZZ JEBOTE KLAN U OCI TE TVOJE CORAVE TRIKO JADNICKO MALI TAS JOS SI DJETE BITI CE BOLJE
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeMon Dec 29, 2008 10:48 am

dobre su slike ali ti si feget nemoj mene vrijedati ali za weeda neznam i ja sam pjo g queen flower study scratch Angry Happy Happy Angry confused mer afro angry Happy lol! study elephant affra cheers id: affraid Sleep pig
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

Broj komentara : 51
Mjesto : London, Inglend
Registration date : 2009-01-01

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:09 pm

Slike Igraca u klanu (sudjelujte) Slikicaeh3

Ovo sam ja... Slika je s osobne... Smile
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:11 pm

ok realno gledajuci...
nikad murija nece posumnjati da neas 18
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:11 pm

A ovaj weed je baš emo... Sam da se počne u crno oblačit... Kak je bit emo? To me uvijek zanimalo...
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:12 pm

iz osobnog iskustva neznam ali cekajmo weeda da odgovori
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:12 pm

A jelda sam lijep? Mami sam sad pokazivao ove slike tu i rekla je da je bong ljepši od mene, ali da su weed i joint baš ružni i da sam za njih Džordž Kluni.
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:14 pm

jel ti mama ljepa Very Happy
nekako si vise đejms bond nego klun
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:16 pm

Pa naravno da mi je mama lijepa. Na nju sam..Sam što ona ima dioptriju -7, a ja -4. Jesu weedu i jointu mame lijepe? Mislim, kad prekinem s curom mogo bi ja uletit.
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeThu Jan 01, 2009 5:18 pm

imaju ono nesto specificno ...
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

Broj komentara : 150
Mjesto : mi je u ludnici :D
Registration date : 2008-12-08

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 6:46 am

džejms bond (citat):
A ovaj weed je baš emo... Sam da se počne u crno oblačit... Kak je bit emo? To me uvijek zanimalo...

JA emo nisam ja sam Pjo
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net/forum.htm
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 6:49 am

Pjo? Peder jedan osječki? Surprised
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 8:10 am

pazi da ti nedodje on tamo u london pa da naje...es
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 10:28 am

aj nemojte biti takvi!!! sta sprdate jojinta i weeda??? koji k!!!!!! lool mogo nbi ija uletiti i obaviti neki Happy
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 10:42 am

A ti bi analno? I mislio sam da si gay... Very Happy Laughing Shala... Wink
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeFri Jan 02, 2009 11:51 am

Molio bi te da se suzdrzis takvih komentara jer jedino kome si zasnimljiv je bong
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 2:15 am

JAOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISLIM STA REC NA TAKVO STO OSIM BOZE ME SAKLONI
JUUUUUUUUUUUUUUUU NAOPACKE
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 5:01 am

Ćuti bre... Šta je bre ribice? Daj mi odgovori pičko... Samo se zgražate... Ma sve ću da vas pobijem sem Bonga malog... On je dobar... Very Happy
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 5:12 am

OFF TOPIC

Tema LOCKot
Đžejms Bond Banned
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Slike Igraca u klanu (sudjelujte)   Slike Igraca u klanu (sudjelujte) I_icon_minitime

Na vrh Go down

Slike Igraca u klanu (sudjelujte)
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» FEAR Slike
» stavljanje slike na forum
» skeleton novi u klanu
» novi clan u klanu
» Manijak prosao provijeu i sad je zvanicno u klanu.