FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Gaming opcenito I_vote_lcapGaming opcenito I_voting_barGaming opcenito I_vote_rcap 
Bong (321)
Gaming opcenito I_vote_lcapGaming opcenito I_voting_barGaming opcenito I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 15 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 15 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Gaming opcenito

Go down 
4 posters
AutorPoruka
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

Broj komentara : 150
Mjesto : mi je u ludnici :D
Registration date : 2008-12-08

Gaming opcenito Empty
KomentarNaslov komentara: Gaming opcenito   Gaming opcenito I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 1:29 pm

Jos jedan u nizu prjedloga je taj da se u pod forumu CHAT otvori soba o ostalim igrama nevezanim uz CoD ( npr CS WOW BF .. Itd. )
Pa nemoramo samo razgovarat o Cod ima i ostalih igara Wink

ODBIJENO
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net/forum.htm
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

Gaming opcenito Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Gaming opcenito   Gaming opcenito I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 1:47 pm

ja se slazem
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

Gaming opcenito Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Gaming opcenito   Gaming opcenito I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 8:32 pm

a nezznam sto se mene tice nemojte me ni pitati za dtugu igru jet99,9% igram cod 2.
tako da me samo to zanima a mozda nabavim i neki drugi cod???
pozz @
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

Gaming opcenito Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Gaming opcenito   Gaming opcenito I_icon_minitimeFri Dec 26, 2008 4:44 am

Ne za sada ... ima vremena...

TEMA LOCKot
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
Sponsored content

Gaming opcenito Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Gaming opcenito   Gaming opcenito I_icon_minitime

Na vrh Go down

Gaming opcenito
Na vrh 
Stranica 1/1