FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Predlog sa strane moderatora I_vote_lcapPredlog sa strane moderatora I_voting_barPredlog sa strane moderatora I_vote_rcap 
Bong (321)
Predlog sa strane moderatora I_vote_lcapPredlog sa strane moderatora I_voting_barPredlog sa strane moderatora I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 21 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 21 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Predlog sa strane moderatora

Go down 
5 posters
AutorPoruka
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

Broj komentara : 150
Mjesto : mi je u ludnici :D
Registration date : 2008-12-08

Predlog sa strane moderatora Empty
KomentarNaslov komentara: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeTue Dec 23, 2008 11:44 am

Moj prjedlog je da moderatori prijave administratoru svako brisanje ili zakljucavanje tema na PM

ODOBRENO
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net/forum.htm
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeTue Dec 23, 2008 2:27 pm

Ovako....

ako zakljucate ili obrisete ili premjestite temu
OBAVEZNO ME OBAVJETITE na PM na forumu
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 5:48 am

ok
Na vrh Go down
Poison
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

Broj komentara : 29

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 3:30 pm

e mogli bi malo dapromenimo tag klana.nista posebno samo neke dodatke da stavimo.
npr.
^9<=^1F.E.A.R^9=>^1N^9ame
ne izgleda nish posebno ali kad se prica ne gube se boje tako da bude samo zeleno ako smo ameri,crno ako smo nemci i crveno ako smo rusi.
ako ne razumete javite mi da vam pokazem
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: TAG   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 3:37 pm

E OVAKO MENI JE TOTALNO SVEJEDNO!! ALI OVAJ TAG MI JE PREDOBAR!! TAK DA NEZNAM STVR NEZNAM afro afro lol!
Na vrh Go down
Poison
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 3:38 pm

al to samo ako svima bude moglo da stane
zato sto se nekad desi da nece
mora da se napise dok se igra
a ne u Multyplayer Options
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 3:47 pm

ja ostajem pri starom tagu

neka se izjasni jos i weed i joint
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 3:55 pm

Meni je nas sadasnji tag sasvim OK i po meni nema potrebe da ga mjenjamo , al kolko sam primjetio tvoj prjedlog je "varijacija na temu " jer u principu nema nikakvih promjena
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: TAG2   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 4:00 pm

LOL JBG POISION NADGLASALI TE SRETAN BOZIC santa santa santa santa
Na vrh Go down
Poison
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 4:25 am

ma ok ... nego sta znaci VARIJACIJA NA TEMU ? Question Question Question
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 7:27 am

To ti znaci da je tag isti a ti bi ubacivao finese koje nebi nista promjenile
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeFri Dec 26, 2008 3:56 pm

MA DAJTE OSTAT CEMO NA STAROM TAGU I TO JE TO
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitimeFri Dec 26, 2008 5:22 pm

Ma ljudi tema
LOCKot
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Predlog sa strane moderatora   Predlog sa strane moderatora I_icon_minitime

Na vrh Go down

Predlog sa strane moderatora
Na vrh 
Stranica 1/1