FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
prijedlog za war I_vote_lcapprijedlog za war I_voting_barprijedlog za war I_vote_rcap 
Bong (321)
prijedlog za war I_vote_lcapprijedlog za war I_voting_barprijedlog za war I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 2 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 2 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

prijedlog za war

Go down 
+2
Bong
srki_zip
6 posters
AutorPoruka
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeMon Dec 22, 2008 5:14 pm

par osoba dok sam igao od2 me je pitalo jel moj klan za war! ?? nisam nista rekao. samo sam trazio sam x fire!!! el nista ne zelim bez vas poduzimati . a pogotovo bez lidera i do lidera... pa ono moramo se doggggg,,, pa da pitam el smjem ja sto dogovarati bez lidera ali da to uredno bude na forumu??????? i naravno objavio bi 2 dana ranije nego se odrzi war??? ma i prije jos,,, heheheheheh,, lol p
POzZ
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeTue Dec 23, 2008 3:53 am

gle ako te neko pita za WAR ti ga trazi XF i onda dogovorite za kada i stavitre ne forum nas a mi cemo se odazvati dali mozemo doci

napravis tebu NPR.

TAJ KLAN VS NAS KLAN .... DATUM i (npr) 5v5 (koliko igraca za svaki tim)

primjeijer

//Bitange// VS <=F.E.A.R=> 32.13.9009 4v4
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 1:17 am

ok
lol!
Na vrh Go down
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeWed Dec 24, 2008 5:43 am

i trebas staviti vrijeme u kojem ce se igrati npr.u 15.00 sati a i ovo ostalo sto je i bong napiso

Joint: komentar modifikovan dana: Thu Dec 25, 2008 10:39 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

Broj komentara : 150
Mjesto : mi je u ludnici :D
Registration date : 2008-12-08

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 9:18 am

Pa pise u pravilima ako ne pise treba napisat
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net/forum.htm
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSun Dec 28, 2008 4:23 pm

ja mislim da sam ja dobro objavio war!! ali niasam ja kriv sto nema ovih smradova!!! sto su otkazali!! jbg angry

samo pisite vamo ako netko pita za war trazite xf i objavite na forumu!!! a reko je bong vec!!
al morate objaviti barem 1 dan prije

Weed: komentar modifikovan dana: Sun Jan 04, 2009 8:57 am; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : Multi-Post)
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 8:58 am

Mi s tim warovima jednostavno nemamo srece ali nas smaraju WH ili se ne pojave
Na vrh Go down
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSun Jan 04, 2009 11:00 am

ali koji god mi igrali war oni protiv kojih igramo ce imati neki hack
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeMon Jan 05, 2009 7:33 am

eto nema postenih ili su predobri!!! zato ja govorim igrajte i skuupljate skill!
moj savijet: prvo igrajte sd na bitanama koliko od losi bili ili gubili igrajte tamo jedno vrijmee i onda kad dojdjeetee na tdm ili dm ima da rasturite ve oko sebe!!!!!!!! lool!!
prbajte
Na vrh Go down
<=F.E.A.R.=>R@g3
Uvazeni clan foruma
Uvazeni clan foruma
<=F.E.A.R.=>R@g3

Broj komentara : 78
Mjesto : Mother Russia
Registration date : 2009-01-06

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Instant waR?   prijedlog za war I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 9:22 am

PoZzZdrAv,
malo sam iso po forumu i skuzim ja topic : WAROVi scratch
I citam ja malo sta vi pisete i skuzim ja:
1. Da ja ni neznam dal cu bit kod starog il stare dok netko ne dođe po mene Neutral
2. Kako li cu onda pobogu igrat te warowe ako neznam ni di cu bit za 30 min?!! confused
3. Bilo bi lijepo kad bi mogli imat server (znam Da Bong radi na tome, al cisto iz gusta da se mozemo međusobno klat angry )
PoZzZzZzZdrav od
R@g3a-a
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 10:31 am

upravu si! ali dobili smo vec server!!!! i sad ce biti super samo zelim da mi svi sudjelujemo u tome i napravimo malo bolje server ili cak jos jedan!
aj pa pisite
Na vrh Go down
ForeXx
Pocetnik
Pocetnik
ForeXx

Broj komentara : 8
Registration date : 2009-01-10

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSat Jan 10, 2009 3:28 pm

ja sam novi u clanu i neznam koju vi mapu igratu kao nasu al imam prijedlog mogli bi na nasem serveru vijezbati neke mape na kojima drugi imovi e vjezbaju npr oni kazu da je njihova mapa toujana a mi se uvjezbamo na nekoj ruskoj npr. i tako ce biti lakse pobijediti....

nezz mozda sam ovo vec napiso ali trebali bi trenirati na mapama na kojim druge ekipe ne igraju npr na ruskim tako bi stekli prednost nad protivnicima jel oni bis igurno uzeeli carantenu toujanu a takve mape svi znaju jako dobro igrati mi uzmemo rusko npr leningrad i tako steknemo prednos

Weed: komentar modifikovan dana: Sun Jan 11, 2009 9:32 am; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : Multi post)
Na vrh Go down
Weed
Ovisnik o forumu
Ovisnik o forumu
Weed

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSun Jan 11, 2009 9:37 am

Mi nemamo neke posebne mape na svakoj koja se inace igra seigra dobro sve ovosi kako je ko raspolozen a za war svako bira svoju mapu
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitimeSun Jan 11, 2009 9:43 am

Nema vise rasprave

OFF TOPIC
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
Sponsored content

prijedlog za war Empty
KomentarNaslov komentara: Re: prijedlog za war   prijedlog za war I_icon_minitime

Na vrh Go down

prijedlog za war
Na vrh 
Stranica 1/1