Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati
4 posters
Autor
Poruka
Bong Admin
Broj komentara : 321 Age : 32 Mjesto : Negdje oko kompa Registration date : 2008-12-04
Naslov komentara: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Mon Dec 22, 2008 8:38 am
1. Pozivanja na WAR - Na pozive za WAR odgovarate samo VI a ako netko od ostalih clanova zeli neki war ili je imao ponudu za WAR neka objavi na forum a mi cemo razmotriti okolnosti. - War mora bit najavljen 24 sata unaprijed na forumu - Razultat WARa takodjer objavite na forumu. - Ukoliko se odrzi WAR "na vrat - na nos " netreba ga evidentirati iako mozete na forumu
2. Pozivanje ostalih ljudi u KLAN - Ukoliko vidite nekoga da je dobar a trazi klan ili je spreman pristupiti nasem pitajte ga zeli li u FEAR ako da trazite ga XF - Zatim mu na XF dajte link foruma na koji se OBAVEZNO mora prijaviti - Kada se prijavi netko ce ga testirati
- Ukoliko zelite nekoga svog poznanika u KLAN uvesti dajte mu link foruma neka se takodjer prijavi. - Biti ce daako testiran i morate ostvariti vecinsku SUGLASNOST sa ostalim Do-Liderima i Liderom
3. Obavjetite o svakom dogadjaju - Vas zadatak je obavjesiti clanove klana o sljedecim odgadjajima: 1- Smanjenje i povecavanje ranka 2- Izlazak i ulazak clanova
srki_zip V.I.P Spammer
Broj komentara : 634 Registration date : 2008-12-05
Naslov komentara: ZIMA JE Mon Dec 22, 2008 1:20 pm
E MENE VEC NJIH 2 PITALA ZA WAR !!!! NEKI SRPSKI KLAN I ZG WARSI!! IMAM OD NEKI NJIHOVI IGRACA X FIRE!! PA ONO MOZEMO SE DOG !!!! SO VI MISLITE?????? AJ POZZZZ
Joint Ucestali clan foruma
Broj komentara : 59 Registration date : 2008-12-06
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Mon Dec 22, 2008 2:01 pm
naravno dogovorite WAR i datum i stavi na Forum i javiti ce se oni koji ce doci
Bong Admin
Broj komentara : 321 Age : 32 Mjesto : Negdje oko kompa Registration date : 2008-12-04
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Mon Dec 22, 2008 2:29 pm
nemojte tu pisati ako niste Do-Lideri (to sam zaboravio reci)
Weed Ovisnik o forumu
Broj komentara : 150 Age : 35 Mjesto : mi je u ludnici :D Registration date : 2008-12-08
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Tue Dec 23, 2008 11:03 am
Slazem se s pravilima samo se nadam da ce se ostali clanovi pridrzavat !!!
srki_zip V.I.P Spammer
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Tue Dec 23, 2008 12:59 pm
slazem se
Weed Ovisnik o forumu
Broj komentara : 150 Age : 35 Mjesto : mi je u ludnici :D Registration date : 2008-12-08
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Wed Dec 24, 2008 12:04 pm
Nebi bilo uredu da se moderatori pridrzavaju navedenih pravila a ostali clanovi da rade kako se kome smisli
Joint Ucestali clan foruma
Broj komentara : 59 Registration date : 2008-12-06
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Thu Dec 25, 2008 10:41 am
i ja se slazem
srki_zip V.I.P Spammer
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati Thu Dec 25, 2008 11:40 am
weed je u pravi jer misli da se moraju smisliti i pravila za ove s manjim rankom i da i oni imaju nekakve zadatke
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati
Pravila vodjenja klana i pravila kojih se moraze strogo pridrzavati