FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
war sa ss klanom I_vote_lcapwar sa ss klanom I_voting_barwar sa ss klanom I_vote_rcap 
Bong (321)
war sa ss klanom I_vote_lcapwar sa ss klanom I_voting_barwar sa ss klanom I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 42 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 42 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

war sa ss klanom

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

Broj komentara : 50
Registration date : 2008-12-24

war sa ss klanom Empty
KomentarNaslov komentara: war sa ss klanom   war sa ss klanom I_icon_minitimeThu Feb 26, 2009 10:15 am

Ovo je moj bivsi klan i zele war s nama, srki javi se ovdje da se dogovorimo tko ce igrati war, jer su oni skoro pro, trebaju nam najjaci igraci. A ti si na prvom mjestu.
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

war sa ss klanom Empty
KomentarNaslov komentara: Re: war sa ss klanom   war sa ss klanom I_icon_minitimeThu Feb 26, 2009 11:08 am

pa zavidsi koliko ce nas igrati 5 naj jacih igraca klana su:
Iron horse
J.Rambo
Zet
Manijak -Harbor
Ja

dogovori ti snjima el imaju oni server?
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

war sa ss klanom Empty
KomentarNaslov komentara: Re: war sa ss klanom   war sa ss klanom I_icon_minitimeThu Mar 05, 2009 4:24 pm

ma sada kad ubodemo servr mislim da cemo neki war opiciti
jedva cekam samo pare uplatite
Na vrh Go down
Sponsored content

war sa ss klanom Empty
KomentarNaslov komentara: Re: war sa ss klanom   war sa ss klanom I_icon_minitime

Na vrh Go down

war sa ss klanom
Na vrh 
Stranica 1/1