FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Mirrors Edge ! ! I_vote_lcapMirrors Edge ! ! I_voting_barMirrors Edge ! ! I_vote_rcap 
Bong (321)
Mirrors Edge ! ! I_vote_lcapMirrors Edge ! ! I_voting_barMirrors Edge ! ! I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 19 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 19 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Mirrors Edge ! !

Go down 
3 posters
AutorPoruka
petarvu
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar
Registration date : 2008-12-05

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeThu Feb 12, 2009 7:40 am

Evo ova igrica je izasla prije 1 mj. Evo mala o njoj. Ja ju imam i super je, samo je zahtjevna (igram ju na full)

OV JE GOOGLOV PRIJEVOD, pa se malo potrudite da shvatite !

Mirror's Edge je prva osoba akcija-avantura videoigra developed by EA Digital iluzije CE i objavljeni od strane Electronic Arts. Igra je prvo napravljena za PlayStation 3 i Xbox 360 in November 2008. Igra je objavljena na PlayStation 3 i Xbox 360 u studenom 2008. A Windows versija je izdana January 13, 2009. [ 10 ]
EA games je napravio igricu.
Igrica je realna. Moze se sve sto i us tvarnosti. Malo i trcati po zidu, ali ne kao matrix nego napraviti dva koraka da pređeš nesto. To je sve moguce . A ima odlicnih poteza. Evo jedna slike. Vi ste zensko u toj igrici !

Mirrors Edge ! ! Mirrorsedgescr10
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeThu Feb 12, 2009 9:57 am

el mi mos nanaviti igricu el se moze skinuti??'ž
el se igra on liine ili kako ajde daj izgleda mi super
Na vrh Go down
limun-aka-cizma
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum
limun-aka-cizma

Broj komentara : 11
Registration date : 2009-02-11

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeThu Feb 12, 2009 11:06 am

OVO JE PREJEBENA IGRA IGRO SAM JE NA PS3 UFFFF TRCIS TRCIS SKACES I ONDA IZBIJES LIKU PUSKU PA IH KOKNES I MISLIM DA SE NEMRE IGRAT ONLINE !!!
Na vrh Go down
petarvu

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeFri Feb 13, 2009 6:21 am

srki_zip (citat):
el mi mos nanaviti igricu el se moze skinuti??'ž
el se igra on liine ili kako ajde daj izgleda mi super

Igra se moze igrat online. Ali samo na jedan nacin. ne s drugi igracima. Nego imas neke checkpointe i skupljas ih (moras ih slijedit) za sto brze vrijeme. Nije samo ravno, neg je tesko dosta i online. Ja imam instalaciju. Ali moram vidjet jel valja. Pa ti javim. Ak valja dodes do moje skole jednom i ja ti dam ! JAVIM TI JOS !
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeFri Feb 13, 2009 8:36 am

ok moze a di je tvoja sk od moje u pm
bolje das kici na teningu ili tako nesto
Na vrh Go down
petarvu

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeFri Feb 13, 2009 9:35 am

srki_zip (citat):
ok moze a di je tvoja sk od moje u pm
bolje das kici na teningu ili tako nesto

e PA DA, SUPER dobra ideja. Ja cu to njemu dat iduci tjedan. Ak valja tako snimanje cd-a. I onda np. A to je na 2 DVD-a
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitimeFri Feb 13, 2009 12:49 pm

ok.... moze samo mu reci da mi donese i da on to n dira i nemoj mu reci sto je to...
i de ovoga e se moze u te grade ulaziti??
Na vrh Go down
Sponsored content

Mirrors Edge ! ! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Mirrors Edge ! !   Mirrors Edge ! ! I_icon_minitime

Na vrh Go down

Mirrors Edge ! !
Na vrh 
Stranica 1/1