FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
mene stalno neko.... I_vote_lcapmene stalno neko.... I_voting_barmene stalno neko.... I_vote_rcap 
Bong (321)
mene stalno neko.... I_vote_lcapmene stalno neko.... I_voting_barmene stalno neko.... I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno korisnika online 1: 0 registrovanih, 0 skriven, 1 gost

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

mene stalno neko....

Go down 
5 posters
AutorPoruka
zet
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

Broj komentara : 19
Registration date : 2008-12-24

mene stalno neko.... Empty
KomentarNaslov komentara: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeSun Feb 08, 2009 12:56 pm

ovako mene stalno neko u igri pita jel moze on u klan.....ja radim ovako:
ako je lošiji od mene, onda ne može, a ako je bolji ili ko ja onda mu dam bongov xf i kazem mu da se njemu javi.....
bio neki dalmatinac mene pito jel moze u klan i imo je dobar score i ja dao bongov xf ali vidim da nije doso.....a jel uopće regrutamo
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeSun Feb 08, 2009 2:21 pm

pa je u klanu je on wolf insickt
to je taj dalmos ja ga zovem splico...
tako i radi u buduce ako je bolji od tebe ili kao ti reci da se javi meni bongu ili jointu
Na vrh Go down
zet
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeMon Feb 09, 2009 1:49 am

ma nije to on....ima jos jedan, al taj izgleda da se nije javio
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeMon Feb 09, 2009 7:31 am

ok samo tri tak nastavi i ak ti se etko javi reci vamo
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeMon Feb 09, 2009 8:18 pm

Srki jel mos ti pozivnicie slat. Zato sto Gong ovih dana nije online. tako da bolje daj x fire od srkia. I on ima veliku ulogu u tome ko ce uci a ko ne. Moze sa srkiem na test.
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeTue Feb 10, 2009 5:38 am

hahaha..pa ja sve clanove i testiram jbt,,, ali zato svaki 100-ti udje
i mogu slati.. pa do lider sam
i ovoga mogu i rankove mjenjati......... hahaah
srki007zip
zet davaj im taj xf: srki007zip
Na vrh Go down
<wolf_instinct>
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 7
Registration date : 2009-01-03

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeWed Feb 11, 2009 9:33 am

zet (citat):
ovako mene stalno neko u igri pita jel moze on u klan.....ja radim ovako:
ako je lošiji od mene, onda ne može, a ako je bolji ili ko ja onda mu dam bongov xf i kazem mu da se njemu javi.....
bio neki dalmatinac mene pito jel moze u klan i imo je dobar score i ja dao bongov xf ali vidim da nije doso.....a jel uopće regrutamo
pozz ekipa..ugl non stop me pilaju na serverima jel mogu u clan,al posto ja nisan glavni preporucia san ih tebi srki i bongu..pretpostavljan da se nisu javili..
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeWed Feb 11, 2009 9:54 am

ma nisu samo im daj xf ... i reci im da prvo imaju test kad tev pitaju za klan i da j im moj ili bongov x fire ((((((xf))))))
Na vrh Go down
zet
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeSat Feb 21, 2009 2:35 am

evo sljedeci put kad me neko pita tako onda cu dat srkijev i bongov xf..
i dal da im dam stranicu od foruma??
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeMon Feb 23, 2009 6:49 am

da mozes i to reci mu ovako.....
da se prvo rega na forum i da posalje pozivnicui ako bude imao kakvih problema da se javi na moj ili bongov xf
i ne samo t i svi iz kana
Na vrh Go down
Jointt
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum
Jointt

Broj komentara : 23
Registration date : 2010-02-13

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitimeSun Feb 14, 2010 3:35 am

saznali ste sve sto ste htijeli mi se vracamo svemu i ako vidite bilo koji od ovih postova ....dodajte bonga na xf ili ako ga vec imate odma ste dobrodisli Very Happy

LOCKot
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: mene stalno neko....   mene stalno neko.... I_icon_minitime

Na vrh Go down

mene stalno neko....
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» aj neka neko pomogne
» selekcija klana!
» Da li ima mjesta i za mene?
» VAZNOOOOOO ! ! !