FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
w3ky kikan iz klana I_vote_lcapw3ky kikan iz klana I_voting_barw3ky kikan iz klana I_vote_rcap 
Bong (321)
w3ky kikan iz klana I_vote_lcapw3ky kikan iz klana I_voting_barw3ky kikan iz klana I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 30 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 30 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

w3ky kikan iz klana

Go down 
3 posters
AutorPoruka
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

w3ky kikan iz klana Empty
KomentarNaslov komentara: w3ky kikan iz klana   w3ky kikan iz klana I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 3:29 am

evo weky je kikan iz klana zbog ne poslusnosti
ide mi na zivce. od kad je dosao svaki dan mu govorim da ide na forum
i on svaki put kaze evo sad cu i nikad ne ode -..
odlucio sam ga kikati.....
jucr sam mu rekao da ako danas kad ja dodjem na forum ne bude barem jedan njegov post da ima kik ...
i on je rekao do ce otii kao i obicno ali nije otisao ...
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

KomentarNaslov komentara: Re: w3ky kikan iz klana   w3ky kikan iz klana I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 6:53 am

AHAHA. Otkad je Bong oso vec dva kicka. Ali to je bojle (bong nez uvrede)- ti si perblag. Treba kickat ko ne slusa. Ima uvijek clanova koji oce u klan
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634

KomentarNaslov komentara: Re: w3ky kikan iz klana   w3ky kikan iz klana I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 8:08 am

ma nije u tome problem ...
kad je bong bio tu svi su isli na forum ali sada ne.... i slusali su ga ...
a sad cu i ja tako ko nece slusati kik ima
svi su se opustili..... ali nece to tako ici ja necu odmah kikati el znas koliko smo svi worma tjr+erali na forum nije htio .....
a ovoga ja molim od kad je dosao u klan.........
znaci jbt
sam si je kriv..... ima clanovas koji oce u nas klan .. bez brige...
i tstovi su tezi ,,,,, sada za ulazak u klan igra se sd 1 na 1 ....
znaci moras biti bukvalno bolji od naseg igraca da bi se uslo u klan jel ne trebamo noobine
Na vrh Go down
Jointt
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum
Jointt

Broj komentara : 23
Registration date : 2010-02-13

KomentarNaslov komentara: Re: w3ky kikan iz klana   w3ky kikan iz klana I_icon_minitimeSun Feb 14, 2010 3:44 am

rijesena stvat tema

LOCKot
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: w3ky kikan iz klana   w3ky kikan iz klana I_icon_minitime

Na vrh Go down

w3ky kikan iz klana
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» shaq kikan iz klana
» hitman kikan iz klana
» DARK KIKAN IZ KLANA
» weki kikan iz klana :)
» worm (razor) kikan iz klana..