FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Oprema za kompove ! - Page 2 I_vote_lcapOprema za kompove ! - Page 2 I_voting_barOprema za kompove ! - Page 2 I_vote_rcap 
Bong (321)
Oprema za kompove ! - Page 2 I_vote_lcapOprema za kompove ! - Page 2 I_voting_barOprema za kompove ! - Page 2 I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 48 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 48 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Oprema za kompove !

Go down 
4 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2
AutorPoruka
<=F.E.A.R.=>R@g3
Uvazeni clan foruma
Uvazeni clan foruma
<=F.E.A.R.=>R@g3

Broj komentara : 78
Mjesto : Mother Russia
Registration date : 2009-01-06

Oprema za kompove ! - Page 2 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 2:18 pm

ma nea se meni vise uopce pisat
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeThu Jan 22, 2009 10:24 pm

Pa sta si se sad odma naljutio, nemoras ti sad krepat od pisanja, ali minimalno pisi (bar ja mislim) 3-4 posta dnevno, i pogledas sta se događa, to ti uopce nije puno vremena, to napravis u 10 min. (ovo je malo OFF Topic- ali moro sam) SRKI NE ZAKLJUCAVAJ lol!
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 4:07 am

koji lik ,,,,,, !!!!!
ajde nezebaji i postaj kao sto si do sada,,, bio si odlican nastavi tako obriso sam ti jedan post el si otvorio 2 iste teme . trebo si me samo pitati ja bi ti otkljucao . temu ... pa sto bi bilo kad bi svako od nas radio 2 iste teme ?????
ne bi se vise snalazili na forumu vec je i sada malo testo .. ajde ne ljuti se
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 4:13 am

SRKI STO JA LOCKAM NEMA UNLOCKA NIKAAAAAAAD

i da ne za boravim ako vec moje zelis unock posaljes mi PM i eto da ja znam
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
<=F.E.A.R.=>R@g3
Uvazeni clan foruma
Uvazeni clan foruma
<=F.E.A.R.=>R@g3

Broj komentara : 78
Mjesto : Mother Russia
Registration date : 2009-01-06

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 5:52 am

Bong (citat):
SRKI STO JA LOCKAM NEMA UNLOCKA NIKAAAAAAAD

i da ne za boravim ako vec moje zelis unock posaljes mi PM i eto da ja znam

mislim da nemoram nis rec....
bong je reko sve za mene...
Na vrh Go down
petarvu

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 23, 2009 6:58 am

Ali kad ima dvije iste teme, naravno da bi odlocko, kad bezveze ima 2 iste teme, a jedna lockana, onda bolje da se jedna obrisala i ne bi bilo problema !
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Oprema za kompove !   Oprema za kompove ! - Page 2 I_icon_minitime

Na vrh Go down

Oprema za kompove !
Na vrh 
Stranica 2/2Idi na stranicu : Previous  1, 2