FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Skola i prijedlog I_vote_lcapSkola i prijedlog I_voting_barSkola i prijedlog I_vote_rcap 
Bong (321)
Skola i prijedlog I_vote_lcapSkola i prijedlog I_voting_barSkola i prijedlog I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 5 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 5 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Skola i prijedlog

Go down 
+2
srki_zip
ForeXx
6 posters
AutorPoruka
ForeXx
Pocetnik
Pocetnik
ForeXx

Broj komentara : 8
Registration date : 2009-01-10

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeThu Jan 15, 2009 3:41 pm

Gledajte znam da neki mozda i svi vole warove pa mislim da cemo si pomoci ako pisemo kada imamo skolu napisem svaki tjedan kada ides ili kako cemo se vec dogovirite jel ko za?
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeFri Jan 16, 2009 9:53 am

nista te ne kuzim ... jbt
Na vrh Go down
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeFri Jan 16, 2009 10:01 am

ma mislim da kuzim ali ja nemam nikada isto skolu...
imam i praksu, i suprotne smejne tak da nemogu tocno nikada reci
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeFri Jan 16, 2009 10:07 am

ja brijem da je glupo ........ a nezznam aj malo bolje objasni ... molim te... pozzz i daj malo igraj cod
Na vrh Go down
zet
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

Broj komentara : 19
Registration date : 2008-12-24

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeTue Jan 27, 2009 2:16 am

ja mislim da bi warove trebali igrat češće, jer svaki put kad odigramo neki war smo sve više i više bolji.....
moramo ih više igrat
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeSun Feb 01, 2009 5:31 am

OVAKO TREBA. Warowe igramo preko wikenda. Mislim da je to najbolja opcija. Ali onda treba bit aktivan kolko mos preko vikenda. A preko tjedna kolko mos. Ako bas ima neko online. onda ga pitas za war. Eto to je moje misljenje !
Na vrh Go down
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

Broj komentara : 50
Registration date : 2008-12-24

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 3:49 am

slazem se, najbolje je da warove igramo preko vikenda.
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 6:35 am

nezznam ja ....
ovako ja cu se sada pobrinuti sda svi idu na forum...
jer mi ovako dogovorimo war a njih vecina ne ide na forum i nezzna...
a i mene kad se zove ja idem na war i stalno sam on line tako da.....
nema frke sto se mene tice mogu igrati war i srijedom u 4 ujutro
bilo koji sdan i vrijeme ......
VAS DO LIDER...
Na vrh Go down
Sponsored content

Skola i prijedlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Skola i prijedlog   Skola i prijedlog I_icon_minitime

Na vrh Go down

Skola i prijedlog
Na vrh 
Stranica 1/1