FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Warovi i odrzavanje warova I_vote_lcapWarovi i odrzavanje warova I_voting_barWarovi i odrzavanje warova I_vote_rcap 
Bong (321)
Warovi i odrzavanje warova I_vote_lcapWarovi i odrzavanje warova I_voting_barWarovi i odrzavanje warova I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 35 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 35 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Warovi i odrzavanje warova

Go down 
5 posters
AutorPoruka
ForeXx
Pocetnik
Pocetnik
ForeXx

Broj komentara : 8
Registration date : 2009-01-10

Warovi i odrzavanje warova Empty
KomentarNaslov komentara: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 1:06 pm

Gledajte nisam puno u clanu i za klan kazem da je odlican,ali ne igramo puno warova. Mislim mozda vi igrate, a mene ne pozovete. Molio bih vas da me vise zovete u warove. Znam da je pocela skola, ali mogli bi imati war sada u subotu. Ja osbno ne volim neaktivne clanove i ako je clan neaktivan izlazim iz njega. Jos trazim pravu Formu igre ali polako sam sesve bolji i postizem svcorove kakve sam imao prije a prije sam obisno imao uvjek plus najmanje 5. Hvala!!! angry
Na vrh Go down
ForeXx
Pocetnik
Pocetnik
ForeXx

Broj komentara : 8
Registration date : 2009-01-10

KomentarNaslov komentara: komentiranje   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeTue Jan 13, 2009 10:15 am

Ljudi ajde komentirajte jel ocete war u subotu pa da znam nesto Happy
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeTue Jan 13, 2009 1:24 pm

pa ja bi ali el si ti dogovorio s nekim klanom?
i vidis od kako je pocela sk ovih nema online
Na vrh Go down
petarvu
Full Activity Clan foruma
Full Activity Clan foruma

Broj komentara : 244
Mjesto : Vukovar

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeTue Jan 13, 2009 10:58 pm

Pa odgovorite jel moze, jbg izabro sam krivu sobu sad za taj war, ali neka. !
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeWed Jan 14, 2009 7:14 am

pa ja sdam uvijek za war... samo zovi. aj ti meni reci jesi sto dogovorio za subotu? a imamo i trening(vjezbu) u subotu sa klanom......
Na vrh Go down
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

Broj komentara : 50
Registration date : 2008-12-24

KomentarNaslov komentara: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeSat Feb 07, 2009 3:47 am

e ljudi i ja bi igrao war, ako je moguce?
Na vrh Go down
zet
Ponekad posjeti forum
Ponekad posjeti forum

Broj komentara : 19
Registration date : 2008-12-24

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeSun Feb 08, 2009 1:00 pm

joj ja sam odigro par warova i nismo baš nekaj dobro prošli ali bilo je dobro...mislim da smo 2 dobili kad sam ja igro...ma ne znam.....dobro nema veze..
samo bi trebali slozit server da se mogu igrat warovi!!!da
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitimeSun Feb 08, 2009 2:26 pm

ma dok te nije blo idi vidi na odrzane warove vecinu smo ih dobili ..
ali onooo bit ce bolje
pa moguce je manijak zast ne bi bilo moguce??? loool koje pitanje
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Warovi i odrzavanje warova   Warovi i odrzavanje warova I_icon_minitime

Na vrh Go down

Warovi i odrzavanje warova
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Rezultati Warova