FEAR CLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEAR CLAN

create
Posjetite Forum

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
srki_zip (634)
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcapGlasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_voting_barGlasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap 
Bong (321)
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcapGlasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_voting_barGlasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap 
petarvu (244)
Weed (150)
<=F.E.A.R.=>R@g3 (78)
Joint (59)
džejms bond (51)
Manijak (50)
icewolf1993 (29)
Poison (29)
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 21 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 21 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 229 dana: Mon Oct 14, 2024 5:05 pm

Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru

Go down 
+4
Joint
<=F.E.A.R.=>R@g3
Manijak
Bong
8 posters

Sta ce se igrati
1. DeathMatch
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcap0%Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
2. Team DeathMatch
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcap38%Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap
 38% [ 3 ]
3. Search and Destroy
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcap50%Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap
 50% [ 4 ]
4. Capture The Flag
Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_lcap12%Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_vote_rcap
 12% [ 1 ]
Ukupno glasova : 8

Poll closed

AutorPoruka
Bong
Admin
Admin
Bong

Broj komentara : 321
Mjesto : Negdje oko kompa
Registration date : 2008-12-04

Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru Empty
KomentarNaslov komentara: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 5:10 am

Dakle kad dignemo server staviti cemo

DM,TDM,SD;CTF

pa izaberite i obrazlozite vas odgovor

ja sma izabrao SD jer cemo tako najbolje vjezbati za warove
Na vrh Go down
https://fear-clan.1talk.net
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

Broj komentara : 50
Registration date : 2008-12-24

KomentarNaslov komentara: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 5:18 am

Mislim da se treba igrati search and destroy zato sto trebamo vjezbati za warove.
Na vrh Go down
<=F.E.A.R.=>R@g3
Uvazeni clan foruma
Uvazeni clan foruma
<=F.E.A.R.=>R@g3

Broj komentara : 78
Mjesto : Mother Russia
Registration date : 2009-01-06

KomentarNaslov komentara: SD i Tdm   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 5:56 am

Vidio sam na nekim serverimma da se igra i dm i tdm Very Happy
Mozda se moze namjestit da se igra i tdm i sd Question
Pa sad da li su to oni sami isprogramirali neznam ali jedna runda je bilo dm jedna tdm... tongue
angry 4 ever
pOzZz: <=F.E.A.R.=>R@g3
Na vrh Go down
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

KomentarNaslov komentara: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 9:16 am

Slazem se da se jedna runda igra sd, a druga tdm, to je super ideja.
Na vrh Go down
Joint
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
Joint

Broj komentara : 59
Registration date : 2008-12-06

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 9:48 am

e ja mislim ovako da nas server bi trebao biti tdm a kada nas bude vise na xf i dogovorimo se i promjenimo na sd tako da vjezbamo. dali se slazete ?????
Na vrh Go down
Manijak
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma

KomentarNaslov komentara: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 10:56 am

Ja se slazem.
Na vrh Go down
Mihajlo*Milovic*SRBIJA
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 2
Registration date : 2009-01-04

KomentarNaslov komentara: zzz   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 11:01 am

glasao sam za TDM zato sto timski najbolje igram
Na vrh Go down
ZGX
Pocetnik
Pocetnik

Broj komentara : 7
Registration date : 2008-12-25

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeThu Jan 08, 2009 11:06 am

i ja se slazem Smile
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

Broj komentara : 634
Registration date : 2008-12-05

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 10:47 am

ja
se
fuuul slazem da bude sd!! ili ovo jedna sd jedna tdm! tako da ono ni ctf niee lose! a razlog je taj zato sto se ne sd najvise skuplja skill i uci!!!!!!! i mislim da bi to bila prava odluka!!!!!!!!!!!!!! lol! Sleep
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 10:49 am

e da mihajlo sd je timski 100%. ai vise naucis!!!!!!! SmileSmile Smile Smile :)I(SadSadSad: :Sad(
Na vrh Go down
džejms bond
Ucestali clan foruma
Ucestali clan foruma
džejms bond

Broj komentara : 51
Mjesto : London, Inglend
Registration date : 2009-01-01

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 11:40 am

Ja sam glasao za Capture the flag jer želim da uzmemo srpsku zastavu i zapalimo je...
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeSat Jan 10, 2009 7:14 am

aj smiri se malo!!!!!! vamo na forumu i u klani ima srba. mogao bi neki ban dobiti znas??
Mad Mad jos jednu nacionalnu glupost. ja sam hrvat pa mi ne smetaju srbi . to nije tvoje vrijeme
smiri se. i sada malo razmisli kad ovo procitas sto si rekao????
Angry
Na vrh Go down
srki_zip
V.I.P Spammer
V.I.P Spammer
srki_zip

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitimeSat Jan 10, 2009 7:18 am

a i glasanje je zavrseno koliko vidim
TEMA LOCKOT
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru   Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru I_icon_minitime

Na vrh Go down

Glasajte sta ce se igrati na nasem serveru
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» o nasem serveru
» Bila bi mi cast igrati za ovaj klan
» o novom serveru
» O NOVOM SERVERU